FOTOGRAFIRANJE PORTRETA

Nema druge prilike za ostaviti prvi dojam u privatnom i poslovnom okruženju

Važnost i utjecaj fotografije u današnje “online” doba ne treba dodatno naglašavati, kao niti potrebu za dobrom fotografijom sebe. Kako će nas percipirati u privatnom i poslovnom okruženju, često ovisi upravo o tom slikovnom zapisu. Portret je i kroz povijest slikarstva jedan od najvažnijih likovnih motiva, kažu na wiki. Ljudi su uvijek imali potrebu zabilježiti sami sebe iz nebrojeno puno razloga.

Fotografiranje poslovnih portreta

Fotografiranje zaposlenika za potrebe mrežnih stranica više nisu nepoznanica za većinu tvrtki. Poslovni portreti su najbolji način za predstaviti tim, djelatnike, voditelje ili Upravu. Također, ako se radi o lijepom i reprenzetativnom prostoru, sigurni smo da ga želite pokazati.

Portretiranje zaposlenika u radnom okruženju nezamjenjiv je dio prezentacije vaše tvrtke. Takva fotografija je autentična i samim tim nezamjenjiva. Fotografiranje možemo organizirati u našem studiju ili u vašem prostoru kojeg ćemo pretvoriti u pravi mobilni foto studio. Studio se sastoji od pozadine, rasvjete i stolice. Izgled pozadine dogovaramo unaprijed, a u skladu s vašim potrebama i zahtjevima. Za potrebe fotografiranja možemo organizirati šminku i frizera.

I za kraj, pravilo je da pravila nema! Portretna fotografija može biti ozbiljna, vesela, smiješna, luckasta. Može biti pojedinačna ili grupna… nebo je granica. Bitno je samo da ostavi željeni dojam, u skladu s osnovnom komunikacijom vaše tvrtke. Zato su vaše ulazne informacije prije samog fotografiranja jako bitne.

A ako si sam svoj gazda, sigurno ti treba dobra fotka za Linkedin 🙂

Studijsko fotografiranje portreta

Studijska fotografija pruža mogućnost da u kontroliranim uvjetima i uz željenu scenografiju imate profesionalne fotografije koje možete iskoristiti u različite svrhe. Studijski portret može biti lijepa foto uspomena, poklon roditeljima ili obrnuto, za potrebne profilne slike na društvenim mrežama, za CV, člansku iskaznicu, za novčanik ili zaglavlje bakinog kalendara 🙂 Kontaktirajte nas s kratkim opisom što bi ste željeli. Dogovorit ćemo termin, izabrati pozadinu, vi nama kažete svoje želje, mi vama pokoji savjet i dobre fotke su zagarantirane.

Vjenčanja, zaruke ili obiteljske fotografije?

Tim profesionalaca s dugogodišnjim iskustvom
nudi usluge fotografiranja i snimanja svih trenutaka
koje pokreće ljubav!